Vliegende start Zon op Alphen

/, Nieuws/Vliegende start Zon op Alphen

Vliegende start Zon op Alphen

Zon op Alphen kende afgelopen maand een vliegende start: drie informatieavonden werden druk bezocht en circa achtduizend Alphense huishoudens kregen de flyer in de bus. Met als geweldig resultaat dat inmiddels ruim tachtig inschrijvers hebben aangegeven om bij elkaar meer dan duizend certificaten af te willen nemen. Dat is een score van bijna zestig procent.

Van de beoogde 1.750 zonnepanelen hebben er in principe al meer dan duizend een eigenaar. De aantallen worden definitief als komend najaar de officiële inschrijving wordt geopend. In de komende maanden worden de wervingsactiviteiten vervolgd, met onder meer nieuwe informatieavonden in september. De eerstvolgende informatieavond wordt op donderdag 6 september gehouden in de Openbare Bibliotheek in Alphen Centrum, Aarplein 5.

Klik hier om u aan te melden (aanbevolen, niet verplicht).

2018-07-12T22:24:41+00:0012 juli 2018|

Energiek Alphen aan den Rijn en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.