Collectieve Zonnestroom

/Collectieve Zonnestroom
Collectieve Zonnestroom2018-11-12T10:53:57+00:00

Wil je zelf groene stroom opwekken? Kan dat niet op je eigen dak of wil je dat niet? Doe dan mee met Zon op Alphen!

Zon op Alphen plaatst zonnepanelen op twee daken in Alphen aan den Rijn: het dak van Rijnvicus en het dak van de driving range van Golfclub Zeegersloot. Dat doen we samen met bewoners en bedrijven in Alphen aan den Rijn. Bewoners, een VvE en bedrijven kopen samen de zonnepanelen en krijgen daar een goede opbrengst voor.

Zon op Alphen is een coöperatie van en voor alle bewoners in Alphen aan den Rijn, een initiatief van Energiek Alphen aan den Rijn (Energiek Alphen).

Meedoen met Zon op Alphen is goed voor Alphen aan den Rijn, goed voor je portemonnee door verlaging van je energierekening en goed voor de wereld door vermindering van de CO2-uitstoot. Dus vooral ook goed voor onze kinderen!

Zon op Alphen betekent een belangrijke stap in de verduurzaming van Alphen aan den Rijn, op weg naar energieneutraal.

Klik hier om naar de Zon op Alphen website te gaan waar veel meer informatie te vinden is.

Energiek Alphen aan den Rijn en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.