Veranderingen en nieuwtjes op de website

Regelmatig worden nieuwtjes geplaatst, en kleine en soms grotere updates, correcties en veranderingen op de website doorgevoerd. Hieronder staat een korte beschrijving.


 

Energieadvies op maat eigen woning

Als eigenaar-bewoner van een woning in Alphen aan den Rijn kunt u energieadvies op maat aanvragen via de gemeente. Een erkend energieadviseur bezoekt dan uw woning. Aan de hand van een gesprek en een inspectie van uw woning ontvangt u een advies met daarin de mogelijke verduurzamingsmaatregelen. Door isolatie kan de woning bijvoorbeeld met minder energie veel beter en sneller worden verwarmd. Dit zorgt voor directe energiebesparing en maakt de woning klaar om over te stappen op een duurzame manier van verwarmen (laag temperatuurverwarming).

Meer informatie kunt u hier vinden.

Leden krijgen bij Greenchoice een speciale energieprijs

Door een overeenkomst van Zon op Nederland met Greenchoice, kunnen leden van Energiek Alphen een speciale prijs voor hun 100% groene energie krijgen, die volgens Greenchoice wel €60-100 per jaar kan schelen met vergelijkbare aanbiedingen.

Kijk hier voor deze aanbieding.

Leden die certificaten van Zon op Alphen afnemen hoeven zich niet apart bij Greenchoice aan te melden, dat gaat automatisch. Ben je lid van Zon op Alphen maar heb je nog geen certificaten, kan je al wel overstappen en van deze tarieven gebruik maken.