Vraag een gratis adviesgesprek aan met een energiecoach en ontvang een energiebesparend cadeau
Leuk dat u interesse heeft in een gesprek met één van onze energiecoaches. Om uw aanvraag te doen, vragen we u om onderstaand formulier in te vullen. ( mogelijk niet correcte weergave in Safari )

Heeft u interesse in een optionele warmtescan van uw woning à 25 Euro
lees dan eerst deze informatie.


  Met het opsturen van dit formulier gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website en voor het aanmaken van uw account in het Hoomdossier *1.

  U gaat akkoord met het eenmalig gebruik van uw gegevens door de gemeente Alphen aan den Rijn ter controle van het bezoek *2. De gemeente krijgt geen inzage in het Hoomdossier, het energiebesparingsrapport of andere gegevens.

  *1) Het Hoomdossier
  Er wordt een persoonlijk account voor u aangemaakt in het Hoomdossier door Energiek Alphen. U krijgt hiervan een mail voor de bevestiging van uw account. Via die link stelt u ook het wachtwoord in. Mocht u de mail voor het Hoomdossier niet ontvangen hebben dat kunt u via deze beschrijving het wachtwoord resetten. Hier vindt u de Privacyverklaring van Hoom .

  *2) Controle door de gemeente Alphen aan den Rijn
  De gemeente financiert de inzet van de energiecoaches waardoor het woningbezoek en het advies voor u gratis is. Ter controle van de gerealiseerde woningbezoeken vraagt de gemeente ons om de contactgegevens van de bezochte bewoners eenmalig beschikbaar te stellen. U kunt benaderd worden door de gemeente in verband met onderzoek naar uw ervaringen en resultaat van het woningbezoek.

  Wat gebeurt er na mijn aanvraag?
  Na het “verzenden” ontvangt u direct een bevestiging van het email-adres:
  “Energiek Alphen <energiecoach@energiekalphenaanadenrijn.nl>” .

  Ook ontvangt u een mail met een link naar ons rapportagesysteem Hoom. Daarin kunt u uw gegevens over energieverbruik, woonsituatie en uw woning invullen en aan uw coach doorgeven welke gratis energiebesparingscadeaus u wilt ontvangen. Klik hier voor een overzicht en beschrijving van alle cadeaus.

  Heeft u na uw aanvraag binnen 5 minuten nog geen e-mail ontvangen, check dan eerst uw spam / junk / ongewenst folder. Vindt u de e-mail daar ook niet, stuur dan een mail naar EnergiekAlphen.
  Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een datum en tijd af te spreken voor het adviesgesprek. Meer informatie over de energiecoaches vindt u alvast hier.

  Energiecoach_Yvon
  Energiecoach_Ton