Vraag een gratis adviesgesprek aan met een energiecoach en ontvang een energiebesparend cadeau
Tijdens een energieadvies komt een energiecoach bij u thuis langs om u te adviseren over de verduurzamingskansen in uw woning. Vaak kunt u namelijk nog flink besparen op uw energierekening door isolatie en zonnepanelen. Ook andere kleine maatregelen kunnen al veel helpen om uw woning te verbeteren. De energiecoach kan u daarnaast adviseren over de bestaande subsidiemogelijkheden. Deze energiecoach is een vrijwilliger uit Alphen aan den Rijn. Na uw aanmelding plant hij of zij met u een vrijblijvende afspraak in.

Tijdens het adviesgesprek kan de energiecoach bepalen of een optionele warmtescan (kosten €25) zinvol is. Hier vindt u meer informatie


  Met het opsturen van dit formulier gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door Energiek Alphen, voor het aanmaken van uw account in het Hoomdossier *1, het eenmalig gebruik van uw gegevens door de gemeente Alphen aan den Rijn ter controle van het bezoek *2.
  Note: De gemeente krijgt geen inzage in het Hoomdossier en het energiebesparingsrapport.

  U wilt de nieuwsbrief van Energiek Alphen aan den Rijn ontvangen ( ~ 6 x per jaar )

  *1) Het Hoomdossier
  Er wordt een persoonlijk account voor u aangemaakt in het Hoomdossier door Energiek Alphen. U krijgt hiervan een mail voor de bevestiging van uw account. Via die link stelt u ook het wachtwoord in. Mocht u de mail voor het Hoomdossier niet ontvangen hebben dat kunt u via deze beschrijving het wachtwoord resetten. Hier vindt u de Privacyverklaring van Hoom .

  *2) Controle door de gemeente Alphen aan den Rijn
  De gemeente financiert de inzet van de energiecoaches waardoor het woningbezoek en het advies voor u gratis is. Ter controle van de gerealiseerde woningbezoeken vraagt de gemeente ons om de contactgegevens van de bezochte bewoners eenmalig beschikbaar te stellen. U kunt benaderd worden door de gemeente in verband met onderzoek naar uw ervaringen en resultaat van het woningbezoek.

  Wat gebeurt er na mijn aanvraag?
  Na het “verzenden” ontvangt u direct een bevestiging van het email-adres:
  “Energiek Alphen <energiecoach@energiekalphenaanadenrijn.nl>” .

  Ook ontvangt u een mail met een link naar ons rapportagesysteem Hoom. Daarin kunt u uw gegevens over energieverbruik, woonsituatie en uw woning invullen en aan uw coach doorgeven welke gratis energiebesparingscadeaus u wilt ontvangen. Klik hier voor een overzicht en beschrijving van alle cadeaus.

  Heeft u na uw aanvraag binnen 5 minuten nog geen e-mail ontvangen, check dan eerst uw spam / junk / ongewenst folder. Vindt u de e-mail daar ook niet, stuur dan een mail naar EnergiekAlphen.
  Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een datum en tijd af te spreken voor het adviesgesprek. Meer informatie over de energiecoaches vindt u alvast hier.

  Versie 2024-02-09-11:34

  Energiecoach_Yvon

  Energiecoach_Ton