Energiecoach worden?

Energiecoach worden?2023-10-04T14:07:19+02:00

Energiecoach worden

Energiek Alphen wil samen met de gemeente bewoners gaan ondersteunen bij het treffen van energiebesparende maatregelen in huis. Inmiddels zijn zo’n zevenentwintig vrijwilligers opgeleid tot energiecoach. Maar dat zijn er nog niet genoeg! In 2020 wil Energiek Alphen, via de energiecoaches, duizend huiseigenaren ondersteunen bij het verduurzamen van hun huis. Energiek Alphen is daarom op zoek naar extra coaches.

Vind je het leuk om mensen in je buurt en gemeente te helpen bij het verduurzamen van hun woning? Word dan energiecoach! Als energiecoach help je de woningeigenaren uit te zoeken welke maatregelen passen bij hun woning. Hierbij gebruik je o.a. het online Hoomdossier en werk je samen met het energieloket van de gemeente. Als eenmaal duidelijk is welke maatregelen het meest lonen, kun je de woningeigenaar ondersteunen bij het laten uitvoeren van de maatregelen. Denk daarbij aan het vinden van uitvoerende bedrijven, offertevergelijking en het vinden van subsidies.

Interesse? Meld je dan aan bij Energiek Alphen via deze link . Energiek zorgt voor de energiecoachtraining . Wil je eerst meer informatie? Kijk dan naar de presentatie van  de informatiebijeenkomst in het stadhuis van 11 december 2019, of mail ons energiecoach@energiekalphenaandenrijn.nl  met uw vragen.

Ga naar de bovenkant