Energiek Alphen aan den Rijn realiseert bij Golfclub Zeegersloot een zgn. postcoderoosproject, een collectieve zonnepaneleninstallatie waarin omwonenden kunnen deelnemen om daarmee eigen duurzame zonne-energie op te wekken. Iedereen in de postcoderoos van het project kan een aantal zonnedelen aanschaffen. Een zonnedeel kost € 340 overeenkomend met de kosten van een zonnepaneel. Een zonnepaneel produceert 240 kWh per jaar.

Via dit formulier geeft u aan met hoeveel zonnedelen u wilt deelnemen in de zonnepaneleninstallatie van Energiek Zeegersloot, de op te richten coöperatie die de installatie voor de deelnemers gaat beheren.

De toewijzing van het aantal panelen is op volgorde van ontvangst van het inschrijvingsbedrag op de rekening van Energiek Alphen aan den Rijn. Na ontvangst van uw aanbetaling bevestigen wij deze u via e-mail. De coöperatie Energiek Zeegersloot zal worden opgericht zodra alle 168 zonnepanelen zijn verkocht.

Met het invullen van dit formulier geeft u aan te willen deelnemen in Energiek Zeegersloot met een door u aan te geven aantal zonnedelen. U ontvangt van Energiek Alphen aan den Rijn een rekening met ledenovereenkomst voor het aangegeven aantal zonnedelen. Uw deelname is pas definitief na betaling van het totaal bedrag.

Ik wil graag een bijdrage leveren aan meer duurzame energie in Alphen aan den Rijn en wil graag deelnemen in Energiek Zeegersloot:

[ninja_form id=3]